Måndag :)

hejhej, nu var det väldigt längesen jag har bloggat, men jag har inte haft tid ! : / så mycket läxor. men i dag fick jag veta ett prov i alla fall, so prov. Leva i norden- jordbruk och industri. Jag fick VG, nöjd att jag klara det i alla fall. :) men jag siktar ändå inte på ett MVG så :p men nu är jag i skolan och vi måste blogga, men igentligen ska jag blogga i min och jessis blogg, men vi kommer inte ens på vad vi hette så, lite svårt kanske :) ah, men i lördags har jag varit och haft konsert med Con Amore :) kulkul. ci övade från 10 på morgon till 6 på kvällen, sen hade vi konsert från 6-8 . gick ganske bra i alla fall. nu mobbar JOhan mej för att jag har heter Friddis.blogg.se han e taskig , erkänn ? :p men jag vet inte vad jag ska skriva mer än att, i morgon fyller mamma 42 år :) grattis till henne ! <3 + att i morgon far klass 8 ti luleå ! akta er här kommer vi ! :) ska nog köpa nått fint till mamma och sara för att sara fyller åt den 26 april ! grattis till henne också ! :) <3 haha , nu vet jag inte vad jag ska skriva :S men ni får en blogg okm hela dagen i kväll också, om jag hinner för att jag ska plugga , plus att vi har jägarexamne i dag kulkul (A) .
pusshejs



Frida Fredriksson :)

tisdag :)

hejsan, igår glömde jag att skriva om tisdagen , men ni får en blogg idag om i går , som alltid dårå. men igår tittade jag lite tv sen pluggade jag. efter en stund ringde Annis och frågade om jag skulle med ti råtterna :) jag svarade ju såklart ja, min råtta heter Cookie ocg dom andra heter Mamma My och Ariel. dom har blivit jättestora nästan lika stora som mamman, framsteg ! hållt mamman :) hon bet inte . hon brukar göra det för att ingen har hållt på med henne när hon var bebis, men sen kollade jag ju såklart AA , för dom som ionte vet vad det betyder , men alla borde det för den är så bra , Andra Avenyn :):) hejddddddå !!!

plugga igen : /

hejhej , här får ni en blogg om i går. igår var jag ute med skoter med pappa , vi for till yrtivaara på pimpeltävling, på sjön var det jätte mycket vatten såjag höll på att fastna :p men det gjorde jag ju inte för jag kör ju polaris x) haha. men på vägen dit ver det genomslag som fan. jag testade fara utanför spåret jävla vad man sjönk , men fastnade ändå inte, det är ju såklart hade jag kört ski-doo hade jag ju fastnat, men igentligen så är det ju inte fel på skoter utan på föraren, eller vad tror ni ?? haha, nu ska jag gå och äta
pusshejs




Frida Fredriksson :)

Jacuzzi :)

hejsan, en blogg om igår :) när jag vaknade så pluggade jag på provet tills Annis ringde, sen for jag dit och där stäsade vi typ sen for vi på affären också. men det bästa av allt var att vi badade jacuzzi. det var jätte varmt, men skönt ändå. :p bara hennes special dusch var ju skööön ! :) vi badade i typ 1 ½ timme. haha , hade litelite huvudvärk sen , men den gick över fort. efter vi hade vari och bada var klockan 22.30, då spelade vi ett spel. game of life, eller nått sånt hette den. :psen skjutsade* Jimmy mej hem , jag kom hem typ halv tolv, då gick jag och sov, men kände sej JÄTTE ren efteråt :p okej , men snart får ni en blogg om i dag :)

pusshejs




Frida Fredriksson :)

Anna-Lena : )

tjenamosgamlagalos* eller hur man nu stavar det x) idag blev det lite andra planer än vad jag hade planerat. jag har förstått att det inte går att planera på morgonen, av vad jag ska göra under dagen, det funkar liksom inte, vet inte varför , men jag följer inte schema nå bra precis :p i dag på morgonen gick jag på toa sen gick jag och fikade. I samma veva planerade jag dagen. Så här skulle dagen se ut; 9-11 fika, borsta tänderna, och titta tv x)  11-12 läsa Huckleberry finn.
12-14 fritid, typ äta lunch gå med hunden... 14-16 läsa käxor, i mitt fall SO. x/ 16-? göra vad som helst. ! så skulle min dag se ut idag. men min dag såg ut så hära istället.. ; 9-11 fika, borsta tänderna, och sitta på datorn. 11-12 läsa Huckleberry Finn. sen efter det så spårade det ut. För då ringde Anna-Lena till mej, och då for jag till henne. För vi skulle gå med vovvarna, men Jimmy for i väg med skotern och det skulle komma nån som skulle gräva utanför deras hus, så Annis kunde inte fara därifrån. Så det blev inge med våran promenad, för mamma ringde och sa att jag skulle komma hem o äta, så jag gick hem i stället. Efter jag hade ätit stekt palt, gick jag med hunden , en lång bit, nu är Tindra jättejättejätte x1000 trött. när jag kom hem satt jag mej framför datan, och läste lite till provet som jag har på Tisdag. SO Leva i Norden- Jordbruk och industri. trååååkigt, jag var sjuk när vi skulle ha det så jag fick göra det på Tisdag i stället sa Maggan.

Vet du jag tänkte att jag är så trött att jag inte ids skriva den här så lång men den blev ändå ganska lång. Hojja, ändå vad kul det kan vara att blogga. inte nu för att det säkerligen är nån som läser detta som jag skriver för att jag har tråkigt, som tidigare sagt. x)

nu väntar jag på pappa han ska komma hem strax, sen ska jag gå och lägga mej :)

Nu är det ju påsk såå !    Glad påsk på er alla ! <33

pusshejs


 
Frida Fredriksson :)

jobbigdag :p

hejsan :p idag har dt faktiskt vari en jobbig dag. på morgon så fikade jag sen gick jag och mamma och promma, då kom jag på att jag inte har nå promenadskor, så då sa mamma att vi far in till gällivare och köper ett par skor. det kom så där hastigt, så jag bara ; okej :)
vi kom hem effter prommenaden och vi åt mat, sen bar det i väg. vi for först till Intersport och kollade skor där, jag tänkte först köpa ett  par salomon, men då kom jag på att det är ju bara för att gå, till sommarn ska jag ju börja springa så man får bra kondis.. så då sa jag att det är lika bra att jag köper ett par "running" skor. för med dom kan jag både gå och springa i, nackdelen med dom är ju att dom inte är vattentäta, men jag menar vintern är ju snart slut, :) hahamen dom var typ vita lila gåra silvriga adidas skor. dom var inte så fula faktiskt. men dom skorna ska jag ju inte börja ha i skolan , det är ju bara sånadär skor man har när man är ute i naturen och gååååår !! :) haha.. sen efter vi hade vari där gick vi på domus och köpte frukt :P senare for vi på dollar, mamma köpte hundben åt Bell. men senare efter att vi hade vari där for vi då hem :) vi skulle plugga , eller jag i alla fall, men jag bad Annis komma och hjälpa mej att göra en smoothie. så dom var från 19.30 - 22.00 :) det var kul. det var Annis o Jimmy. för dom som inte vet vem Jimmy är så är det Annis (Anna-Lena Partapoulie*) ´s kille x ) haha. men jaja , nu ska jag faktiskt gå och sova.
pussen på er alla och GLAD PÅSK

Gällivare, igen ! :p

tjänare :)
idag har man ju varit i Gällivare igen :) först på morgon då var jag inne pådatorn sen hjälpte jag pappa att sätta batteriet i skotern, sen for faktiskt jag o mamma till Gällivareoch uträttade några ärenden :p bla, COOP, domus,. mm
jag har köpt ; nässprey, ett par byxor, ett linne, och en cardigan,. men jag har sån tur att min mamma betalade det :) tusen tack mamma ! :) nä nu är klockan 22.34 och jag är faktiskt lite trött av mej , så nu ska jag nog gå och lägga mej, jag måste väll släcka tv:en för mamma har väll somnat utan att släcka den x) . visste ni att Sophie har kommit hem nu ! heeeeej sophie <3
men Felicia har också kommit hem nu, heeeej Felicia <33

pusshejs allesammans : )


om igår ! x)

hejsan, har just vaknat. jag var jätte trött i går. så jag gick och lade mej redan klockan 24.00. men jag tänkte att jag ska blogga om igår, för jag idea inte igår.x) inte nu för att jag tror att någon människa läser denna skit som jag skriver för att jag har tråkiiigt !
men i alla fall, igår var jag faktidkt i Gällivare med mamma och Sara, vi var på dollar och jag och sara gick på stan medans mamma var och solade. :) det blev inte nått att köpa för mig under hela dagen , stolt :) jag ska spara pengarna tills när vi åker till Luleå med skolan den 21 april. just då fyller mamma 42 år :) men då kan jag lika gärna hitta en present till henne.. men jag vet inte vad jag ska köpa åt henne.är det nån som har nått förslag på 42 åriga presenter ? så är det bara att kommentera :p. men nu ska jag bädda sängen , sen ska jag sätta in ett nytt batteri i skotern :p Längtar tills felicia kommer hem :)

pusshejs :)

Gällivare ?

hejsan , sitter här och trååkar !! det kanske bli att fara till Gällivare idag ? men vet inte om man ids, det är ju så långt x) haha..
Men annars blir det väll att bara var hemma och inte göra nånting :/ eller jo , läxor har man ju alltid, attans ! Matte, SO, också ska vi ju läsa nån Huckelberry finn ? :p dålig är den i alla fall.. 
nänu ska jag inte skriva nåmera för jag ska gå och ringa Sara och höra hur det har gått när dom har vari och spelat i Skellefteå.
pusshejs

besök www.sashabrassa.blogg.se :)

hur trög får man vara ?!

halllojjj, idag har jag faktiskt insett att han är trög ! alltså, misstag att bli kär i han helt enkelt ! : / men så äre. jag kan inte göra nått åt det nu , så .. men det finns säkert "den rätte för Fredriksson" haha..x) men åter till i dag. idag har jag faktiskt varit ut med skotern med en massa.. grillat körv x) 2 times. en gång med pappa o mamma , sen senare på kvällen , med andra folk. funderar att KANSKE sätta pipor på skotern men får se.. jååh , jag tycker också.

Hojja , vad tomt det är utan Felicia. Hon är i fjälls just nu. men hon kommer väll hem snart får man väll hoppas. man får väll hoppas att hon har det kul där uppe. alla som bor i Hakkas kan man väll inte säga detsamma. vad skulle man göra i fall man inte kunde fara ut med skotrarna om dagarna ?!
finns det nått socialt folk där ute som kanske vill umgås till lovet, skriv gärna då : ) ni kan även gå in på min bdb om ni vill .  www.bilddagboken.se - Fridolin94

nä nu ska jag gå och natta :) är jättejätte trött, inte jättejättejättetrött , som lollo x)
pusshejs !



Frida Fredriksson :)


RSS 2.0